Pensiunea Heracleea, situată într-o zonă liniştită a comunei Jurilovca, este construită în stil rustic, cu materiale ecologice şi finisaje interioare moderne. Turiştii noştri au la dispoziţie 40 de locuri de cazare repartizate astfel: un apartament, patru camere triple şi 12 camere duble, toate dotate cu baie proprie. Există o curte amenajată cu gazon, flori şi pomi fructiferi, terasă acoperită, sală de mese, bucătărie utilată, grătar, cuptor cu lemne, plită.

Ne mândrim că putem să le oferim clienţilor cazaţi la noi bucate tradiţionale din vânat şi peşte proaspăt prins în Deltă, lacul Razim, Marea Neagră, reţete meşteşugite cu legume din grădina proprie. Cârnaţii, şuncile, slăninuţele, salamul de casă, pieptul ardelenesc pe care le oferim la micul dejun (şi nu numai) sunt produse în carmangeria societăţii noastre din Sinaia, din animale selecţionate, crescute natural. Brânzeturile poartă „semnătura” oierilor dobrogeni din zona Jurilovca, ei fiind şi cei care ne aprovizionează cu oi, miei sau iezi pentru celebrele deja tochituri sau fripturi la tavă.

După un asemenea festin, este chiar nimerită o plimbare la Cetatea Argamum (Capul Doloşman), aflată la doar câteva minute distanţă, pe malul lacului Razim sau la Gura Portiţei, pentru plajă şi  baie în mare. Şi dacă reuşiţi să veniţi la noi în luna mai, este obligatoriu să ajungeţi la dealul cu bujori de lângă Sălcioara, o adevărată minune a naturii! Şi pentru că ne place să avem clienţi mulţumiţi, pescarii au la dispoziţie numeroase locuri pentru a-şi pune la încercare talentul şi moşmoandele, lacurile Lunca 1 şi Lunca 2, fiind adevărate Delte în miniatură.

Pentru grupurile aflate în team-building avem o sală de conferinţe de 40 de locuri, dotată cu proiector şi internet wireless în toată pensiunea.

Prețurile pentru camerele noastre pot fi găsite aici.